SEO Cursus Rotterdam

Leren om hoger te ranken in Google? Tijdens onze interactieve SEO cursus in Rotterdam leren wij in één dag toepasbare SEO vaardigheden!

meta partner
Interactieve Sessies

Actieve deelname

Training op Maat

Aangepast aan leeromgeving

Praktische SEO Kennis

Leer toepasbare vaardigheden

Onze SEO cursus in Rotterdam met impact.

Maatwerk SEO training

Onze cursussen worden gegeven door ervaren SEO specialisten en zijn volledig aangepast aan jouw organisatie. Wij bieden interactieve sessies en praktische oefeningen die aansluiten bij jouw behoeften. Zowel voor startende bedrijven als grote organisaties en instellingen.

seo training
 • Intern op locatie

 • Praktische oefeningen

 • Voor diverse doelgroepen

Waarom zou je een SEO cursus in Rotterdam moeten volgen?

Tijdens onze SEO cursus in Rotterdam werk je in kleine teams van maximaal vier personen, wat zorgt voor een boeiende en interactieve leerervaring. In een tijd waarin online aanwezigheid steeds belangrijker wordt, is het cruciaal om je website of webshop te optimaliseren. Onze cursus helpt je om je positie in Google te verbeteren door je praktische SEO vaardigheden aan te leren die je direct kunt toepassen. In plaats van lange presentaties, richten we ons op praktische oefeningen die je in de praktijk kunt toepassen. Je leert hoe je een website kunt optimaliseren voor betere vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, wat leidt tot meer verkeer en nieuwe klanten. Met een SEO cursus in Rotterdam kun je een bedrijf laten groeien door betere online resultaten te behalen. De cursus kan zowel intern als bij ons op kantoor worden gegeven. Tijdens onze SEO-cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 1. Zoekwoordenonderzoek
 2. On-page optimalisatie
 3. Technische SEO
 4. Contentstrategieën
 5. Linkbuilding
Gebaseerd op 60+ reviews

(Trusted Score 5.0 / 5.0)

Gebaseerd op 100+ reviews

(Trusted Score 5.0 / 5.0)

SEO cursus in Rotterdam voor verschillende doelgroepen.

Een SEO training is onmisbaar voor bedrijven die websites/webshops hebben en hun online aanwezigheid willen vergroten, leads genereren en gericht willen groeien. Wij voorzien de medewerkers van de juiste vaardigheden.

Voor organisaties die hun team willen uitrusten met essentiële digitale vaardigheden is een zoekmachineoptimalisatie workshop ideaal. Dit om de collectieve kennis te vergroten en toepasbare vaardigheden te leren op het gebied van SEO.

Indien je een start-up, individu bent of een gevestigd bedrijf? Als je de impact van je online aanwezigheid wilt vergroten, biedt een zoekmachine workshop praktische inzichten en vaardigheden.

Scholen kunnen met een SEO workshop hun leerlingen voorbereiden op de digitale toekomst, hen de benodigde vaardigheden bieden voor een succesvolle carrière.

SEO in de Schijnwerpers

 • Google verwerkt dagelijks meer dan 3,5 miljard zoekopdrachten.

 • 75% van de gebruikers klikt nooit verder dan de eerste pagina met zoekresultaten.

 • Bijna 80% van de lokale zoekopdrachten resulteert in een aankoop.
 • Organisch zoekverkeer, gegenereerd door SEO, levert ongeveer 20 keer meer verkeer op dan betaalde advertenties.

 • Bedrijven die regelmatig bloggen genereren gemiddeld 67% meer leads per maand.

Onze Tarieven.

De kosten voor onze SEO cursus in Rotterdam zijn als volgt, ongeacht of de cursus intern op locatie of extern wordt gegeven. De cursussen vinden plaats van 10.00 tot 16.30 uur.

 • Een-op-een cursus: 750,-
 • Twee personen: 1200,-

 • Vier personen: 1500,-

Expert Begeleiding

Stap-voor-stap Instructie

SEO Insights

Diepgaande kennis

Direct Toepasbaar

Leer & implementeer

Certificaat

Certificaat van deelname

SEO Training Rotterdam in 1 Dag.

Onze SEO training in Rotterdam biedt zowel beginners als gevorderden de essentiële vaardigheden om effectief met SEO aan de slag te gaan. Van zoekwoordanalyse tot website-optimalisatie en het creëren van aantrekkelijke content, deze training behandelt alle aspecten die je nodig hebt om je online zichtbaarheid te vergroten. De training is toegankelijk en interactief, ontworpen om voor iedereen begrijpelijk te zijn, ongeacht je ervaringsniveau. Daarnaast is de training volledig afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Voor wie nog verder wil leren, bieden we de mogelijkheid tot een vervolgtraject, zodat je je kennis kunt verdiepen en je online strategie verder kunt verfijnen. Je werkt in kleine groepen, wat persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij elke stap van het proces garandeert. Ontwikkel efficiënte strategieën om de ranking van je website te verbeteren met onze SEO training in Rotterdam.

 • Leren door te doen
 • Op basis van ervaringsniveau

 • Data gedreven & duurzaam groei realiseren

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn veelgestlelde vragen aanweizig

Een SEO-training kan interessant zijn voor een breed scala aan mensen en bedrijven. Denk aan bedrijven of marketeers die hun kennis willen vergroten over het verbeteren van de online zichtbaarheid van hun merk. Websitebeheerders die hun site willen optimaliseren voor betere zoekmachineprestaties en ondernemers die meer klanten willen aantrekken via hun website. Maar ook contentmakers, zoals schrijvers, social media managers, bloggers en videomakers, kunnen profiteren van een SEO-training. Zelfs startups die net beginnen en op zoek zijn naar kosteneffectieve manieren om hun bedrijf te laten groeien, kunnen waarde vinden in een SEO-training. Verder ook studenten (scholen) en pas afgestudeerden die een carrière in digitale marketing ambiëren en willen investeren in waardevolle vaardigheden en certificeringen.

Tijdens onze SEO-training behandelen we verschillende onderwerpen om ervoor te zorgen dat je een grondig begrip krijgt van zoekmachineoptimalisatie. In onze benadering benadrukken we het belang van praktische toepassing, waardoor je de geleerde vaardigheden direct kunt implementeren op jouw website. Enkele van de belangrijkste onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

 • Fundamentele principes van SEO, inclusief zoekwoordonderzoek en on-page optimalisatie.
 • Technische aspecten van SEO, zoals website snelheid en mobielvriendelijkheid.
 • Contentstrategieën voor SEO, inclusief het creëren van waardevolle inhoud en het optimaliseren van content voor zoekmachines.
 • Linkbuilding strategieën om de autoriteit van jouw website te verhogen.
 • Lokale SEO optimalisatie voor betere vindbaarheid in lokale zoekresultaten.
 • Het gebruik van SEO-analyse en rapportage tools om de prestaties van jouw website te meten en te verbeteren.

Na onze training van 10.00 tot 16.30 ben je goed uitgerust om effectieve SEO-strategieën toe te passen en jouw online aanwezigheid te verbeteren.

Maximaal vier personen kunnen tegelijk deelnemen aan onze SEO trainingen. Uit onze ervaring blijkt echter dat één-op-één trainingen vaak het meest effectief zijn. We hebben gemerkt dat kleine groepjes zorgen voor het beste resultaat, daarom houden we onze groepen zo klein mogelijk voor een effectieve en persoonlijke leerervaring.
Geen specifieke achtergrond is vereist om deel te nemen aan onze SEO training. Een basisbegrip van internet en websites kan echter nuttig zijn. Onze cursussen zijn ontworpen voor beginners tot gevorderden. Wij geven SEO training aan marketeers, websitebeheerders, ondernemers, eigenaren van websites/webshops, contentmaker en zelfs scholen/studenten.

Ja, we bieden zowel online als op locatie SEO cursussen aan. Afhankelijk van jouw voorkeur en behoeften. Onze online trainingen bieden flexibiliteit en gemak, terwijl onze op locatie trainingen een iets meer interactieve en persoonlijke leerervaring bieden.

Ja, we bieden na de training nog steeds ondersteuning aan onze deelnemers.

Training aanvragen?

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van onze SEO Training. Onze op maat gemaakte training onthult de kracht van SEO en helpt je dit direct uit te voeren.

5/5 - (216 stemmen)