SEO Training Tilburg

Op maat gemaakte SEO training in Tilburg. Speciaal ontwikkeld om jouw team krachtiger te maken op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO).

meta partner
Interactieve Sessies

Actieve deelname

Training op Maat

Aangepast aan leeromgeving

Praktische SEO Kennis

Leer toepasbare vaardigheden

De impact van onze SEO training in Tilburg.

Ontdek de kracht van SEO met onze training!

Bij ons staat kennis overbrengen centraal. We streven ernaar om organisaties te versterken, dit middels kleine groepen en interactieve sessies. Onze ervaren SEO specialisten zijn er om jouw organisatie, medewerkers of leerlingen bewust te maken van de mogelijkheden van SEO en hen te begeleiden in de digitale wereld.

seo training
 • Intern op locatie

 • Praktische oefeningen

 • Voor diverse doelgroepen

Waarom een SEO cursus in Tilburg?

Wat is het voordeel van een SEO training in Tilburg? In de steeds competitievere digitale wereld is het cruciaal om je online aanwezigheid te versterken. Een SEO cursus biedt de kennis en vaardigheden die nodig zijn om je website hoger te laten ranken in zoekmachines zoals Google, waardoor je meer zichtbaarheid en verkeer kunt genereren. Onze training wordt voor maximaal 4 personen gegeven, dit voor een optimale leeromgeving. Middels onze training krijg je toegang tot praktische training van ervaren professionals die je kunnen begeleiden bij het optimaliseren van je online strategie en website. Je leert niet alleen de basisprincipes van SEO, maar ook geavanceerde technieken om je concurrentie voor te blijven. Met een SEO training in Tilburg investeer je in de groei en succes van je bedrijf in de digitale wereld. Wij behandelen de volgende onderwerpen tijdens een SEO training:

 1. Zoekwoordenonderzoek
 2. On-page optimalisatie
 3. Technische SEO
 4. Contentstrategieën
 5. Linkbuilding
Gebaseerd op 60+ reviews

(Trusted Score 5.0 / 5.0)

Gebaseerd op 100+ reviews

(Trusted Score 5.0 / 5.0)

SEO training in Tilburg voor diverse doelgroepen.

Een SEO training is onmisbaar voor bedrijven die websites/webshops hebben en hun online aanwezigheid willen vergroten, leads genereren en gericht willen groeien. Wij voorzien de medewerkers van de juiste vaardigheden.

Voor organisaties die hun team willen uitrusten met essentiële digitale vaardigheden is een zoekmachineoptimalisatie workshop ideaal. Dit om de collectieve kennis te vergroten en toepasbare vaardigheden te leren op het gebied van SEO.

Indien je een start-up, individu bent of een gevestigd bedrijf? Als je de impact van je online aanwezigheid wilt vergroten, biedt een zoekmachine workshop praktische inzichten en vaardigheden.

Scholen kunnen met een SEO workshop hun leerlingen voorbereiden op de digitale toekomst, hen de benodigde vaardigheden bieden voor een succesvolle carrière.

SEO in de Schijnwerpers

 • Google verwerkt dagelijks meer dan 3,5 miljard zoekopdrachten.

 • 75% van de gebruikers klikt nooit verder dan de eerste pagina met zoekresultaten.

 • Bijna 80% van de lokale zoekopdrachten resulteert in een aankoop.
 • Organisch zoekverkeer, gegenereerd door SEO, levert ongeveer 20 keer meer verkeer op dan betaalde advertenties.

 • Bedrijven die regelmatig bloggen genereren gemiddeld 67% meer leads per maand.

Onze Tarieven.

Voor onze SEO-training in Tilburg, die van 10.00 tot 16.30 uur duurt, hanteren wij de volgende tarieven. Deze tarieven gelden zowel voor trainingen intern op locatie als bij ons op locatie.

 • Een-op-een cursus: 750,-
 • Twee personen: 1200,-

 • Vier personen: 1500,-

Expert Begeleiding

Stap-voor-stap Instructie

SEO Insights

Diepgaande kennis

Direct Toepasbaar

Leer & implementeer

Certificaat

Certificaat van deelname

Stapsgewijze SEO Cursus in Tilburg.

Stap voor stap je weg vinden naar SEO succes begint met Oxlo. Onze stapsgewijze SEO cursus in Tilburg biedt een praktische en diepgaande benadering om je te leren hoe je je online aanwezigheid kunt optimaliseren. Van het begrijpen van zoekwoordanalyse tot het creëren van boeiende content en het bouwen van kwaliteitsvolle backlinks, onze training voorziet je van de essentiële kennis en vaardigheden om je website naar nieuwe hoogten te tillen in de zoekresultaten. Geleid door ervaren SEO specialisten, krijg je hands-on begeleiding en waardevolle inzichten. Dit heb je nodig om je digitale strategie te verbeteren en je bedrijf te laten groeien. Bovendien bieden we de flexibiliteit om de training intern bij bedrijven op locatie te verzorgen, zodat het aansluit bij jouw behoeften en planning. Klaar om de eerste stap te zetten naar SEO succes?

 • Leren door te doen
 • Op basis van ervaringsniveau

 • Data gedreven & duurzaam groei realiseren

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn veelgestlelde vragen aanweizig

Een SEO-training kan interessant zijn voor een breed scala aan mensen en bedrijven. Denk aan bedrijven of marketeers die hun kennis willen vergroten over het verbeteren van de online zichtbaarheid van hun merk. Websitebeheerders die hun site willen optimaliseren voor betere zoekmachineprestaties en ondernemers die meer klanten willen aantrekken via hun website. Maar ook contentmakers, zoals schrijvers, social media managers, bloggers en videomakers, kunnen profiteren van een SEO-training. Zelfs startups die net beginnen en op zoek zijn naar kosteneffectieve manieren om hun bedrijf te laten groeien, kunnen waarde vinden in een SEO-training. Verder ook studenten (scholen) en pas afgestudeerden die een carrière in digitale marketing ambiëren en willen investeren in waardevolle vaardigheden en certificeringen.

Tijdens onze SEO-training behandelen we verschillende onderwerpen om ervoor te zorgen dat je een grondig begrip krijgt van zoekmachineoptimalisatie. In onze benadering benadrukken we het belang van praktische toepassing, waardoor je de geleerde vaardigheden direct kunt implementeren op jouw website. Enkele van de belangrijkste onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

 • Fundamentele principes van SEO, inclusief zoekwoordonderzoek en on-page optimalisatie.
 • Technische aspecten van SEO, zoals website snelheid en mobielvriendelijkheid.
 • Contentstrategieën voor SEO, inclusief het creëren van waardevolle inhoud en het optimaliseren van content voor zoekmachines.
 • Linkbuilding strategieën om de autoriteit van jouw website te verhogen.
 • Lokale SEO optimalisatie voor betere vindbaarheid in lokale zoekresultaten.
 • Het gebruik van SEO-analyse en rapportage tools om de prestaties van jouw website te meten en te verbeteren.

Na onze training van 10.00 tot 16.30 ben je goed uitgerust om effectieve SEO-strategieën toe te passen en jouw online aanwezigheid te verbeteren.

Maximaal vier personen kunnen tegelijk deelnemen aan onze SEO trainingen. Uit onze ervaring blijkt echter dat één-op-één trainingen vaak het meest effectief zijn. We hebben gemerkt dat kleine groepjes zorgen voor het beste resultaat, daarom houden we onze groepen zo klein mogelijk voor een effectieve en persoonlijke leerervaring.
Geen specifieke achtergrond is vereist om deel te nemen aan onze SEO training. Een basisbegrip van internet en websites kan echter nuttig zijn. Onze cursussen zijn ontworpen voor beginners tot gevorderden. Wij geven SEO training aan marketeers, websitebeheerders, ondernemers, eigenaren van websites/webshops, contentmaker en zelfs scholen/studenten.

Ja, we bieden zowel online als op locatie SEO cursussen aan. Afhankelijk van jouw voorkeur en behoeften. Onze online trainingen bieden flexibiliteit en gemak, terwijl onze op locatie trainingen een iets meer interactieve en persoonlijke leerervaring bieden.

Ja, we bieden na de training nog steeds ondersteuning aan onze deelnemers.

Training aanvragen?

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van onze SEO Training. Onze op maat gemaakte training onthult de kracht van SEO en helpt je dit direct uit te voeren.

5/5 - (216 stemmen)