SEO Cursus Utrecht

Maatwerk SEO cursus in Utrecht, volledig afgestemd op jouw bedrijf. Bovenaan staan in Google? Dat leren we tijdens deze training.

meta partner
Interactieve Sessies

Actieve deelname

Training op Maat

Aangepast aan leeromgeving

Praktische SEO Kennis

Leer toepasbare vaardigheden

De impact van onze SEO Cursus in Utrecht.

Maatwerk SEO cursus in Utrecht

De SEO cursus in Utrecht biedt toegankelijke training, volledig afgestemd op jouw bedrijf of organisatie. Leer praktische SEO vaardigheden die direct toepasbaar zijn voor effectievere resultaten. We garanderen persoonlijke begeleiding en resultaat, dit door te werken in kleine, interactieve groepen.

seo training
 • Intern op locatie

 • Praktische oefeningen

 • Voor diverse doelgroepen

Waarom een SEO training in Utrecht?

Bij onze SEO training in Utrecht staat interactief leren centraal dankzij kleine groepen, In de hedendaagse digitale wereld is het optimaliseren van je website of webshop middels SEO cruciaal voor online succes. Onze op maat gemaakte training voorziet je van direct toepasbare vaardigheden om je positie in Google te verbeteren. Geen saaie presentaties, maar praktische oefeningen die je direct in de praktijk kunt brengen. Leer hoe je je website optimaliseert om beter vindbaar te zijn in zoekmachines en meer verkeer en potentiële klanten aan te trekken. Investeer in de groei van je bedrijf met onze SEO cursus in Utrecht, die zowel op ons kantoor als intern kan worden gegeven. Na de training bieden wij ondersteuning indien nodig. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

 1. Zoekwoordenonderzoek
 2. On-page optimalisatie
 3. Technische SEO
 4. Contentstrategieën
 5. Linkbuilding
Gebaseerd op 60+ reviews

(Trusted Score 5.0 / 5.0)

Gebaseerd op 100+ reviews

(Trusted Score 5.0 / 5.0)

SEO training in Utrecht voor diverse doelgroepen.

Een SEO training is onmisbaar voor bedrijven die websites/webshops hebben en hun online aanwezigheid willen vergroten, leads genereren en gericht willen groeien. Wij voorzien de medewerkers van de juiste vaardigheden.

Voor organisaties die hun team willen uitrusten met essentiële digitale vaardigheden is een zoekmachineoptimalisatie workshop ideaal. Dit om de collectieve kennis te vergroten en toepasbare vaardigheden te leren op het gebied van SEO.

Indien je een start-up, individu bent of een gevestigd bedrijf? Als je de impact van je online aanwezigheid wilt vergroten, biedt een zoekmachine workshop praktische inzichten en vaardigheden.

Scholen kunnen met een SEO workshop hun leerlingen voorbereiden op de digitale toekomst, hen de benodigde vaardigheden bieden voor een succesvolle carrière.

SEO in de Schijnwerpers

 • Google verwerkt dagelijks meer dan 3,5 miljard zoekopdrachten.

 • 75% van de gebruikers klikt nooit verder dan de eerste pagina met zoekresultaten.

 • Bijna 80% van de lokale zoekopdrachten resulteert in een aankoop.
 • Organisch zoekverkeer, gegenereerd door SEO, levert ongeveer 20 keer meer verkeer op dan betaalde advertenties.

 • Bedrijven die regelmatig bloggen genereren gemiddeld 67% meer leads per maand.

Onze Tarieven.

Wij bieden zowel interne trainingen op locatie als trainingen bij ons op locatie. Deze trainingen vinden plaats van 10.00 tot 16.30 uur. Voor onze SEO Cursus in Utrecht hanteren wij de volgende tarieven.

 • Een-op-een cursus: 750,-
 • Twee personen: 1200,-

 • Vier personen: 1500,-

Expert Begeleiding

Stap-voor-stap Instructie

SEO Insights

Diepgaande kennis

Direct Toepasbaar

Leer & implementeer

Certificaat

Certificaat van deelname

Stapsgewijze SEO Cursus in Utrecht.

Ervaar onze SEO cursus in Utrecht, ontworpen voor zowel beginners als gevorderden om praktische vaardigheden voor online succes op SEO gebied. Leer effectieve SEO strategieën om je online aanwezigheid te versterken, van zoekwoordanalyse tot website-optimalisatie en contentcreatie. Onze training biedt een begrijpelijke uitleg en interactieve sessies, waardoor het voor iedereen toegankelijk is, ongeacht je ervaringsniveau. We passen de training aan op jouw bedrijf en bieden indien gewenst een vervolgtraject voor verdere verdieping en verbetering van je online strategie. Verder werk we in kleine groepen voor een optimale leerervaring en ontvang persoonlijke begeleiding bij elke stap van het proces. Tijdens onze SEO-cursus leer je alles over het verbeteren van de ranking van je website, dit om een duurzame groei te realiseren. Investeer vandaag nog in de groei van je bedrijf en vraag een training aan!

 • Leren door te doen
 • Op basis van ervaringsniveau

 • Data gedreven & duurzaam groei realiseren

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn veelgestlelde vragen aanweizig

Een SEO-training kan interessant zijn voor een breed scala aan mensen en bedrijven. Denk aan bedrijven of marketeers die hun kennis willen vergroten over het verbeteren van de online zichtbaarheid van hun merk. Websitebeheerders die hun site willen optimaliseren voor betere zoekmachineprestaties en ondernemers die meer klanten willen aantrekken via hun website. Maar ook contentmakers, zoals schrijvers, social media managers, bloggers en videomakers, kunnen profiteren van een SEO-training. Zelfs startups die net beginnen en op zoek zijn naar kosteneffectieve manieren om hun bedrijf te laten groeien, kunnen waarde vinden in een SEO-training. Verder ook studenten (scholen) en pas afgestudeerden die een carrière in digitale marketing ambiëren en willen investeren in waardevolle vaardigheden en certificeringen.

Tijdens onze SEO-training behandelen we verschillende onderwerpen om ervoor te zorgen dat je een grondig begrip krijgt van zoekmachineoptimalisatie. In onze benadering benadrukken we het belang van praktische toepassing, waardoor je de geleerde vaardigheden direct kunt implementeren op jouw website. Enkele van de belangrijkste onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

 • Fundamentele principes van SEO, inclusief zoekwoordonderzoek en on-page optimalisatie.
 • Technische aspecten van SEO, zoals website snelheid en mobielvriendelijkheid.
 • Contentstrategieën voor SEO, inclusief het creëren van waardevolle inhoud en het optimaliseren van content voor zoekmachines.
 • Linkbuilding strategieën om de autoriteit van jouw website te verhogen.
 • Lokale SEO optimalisatie voor betere vindbaarheid in lokale zoekresultaten.
 • Het gebruik van SEO-analyse en rapportage tools om de prestaties van jouw website te meten en te verbeteren.

Na onze training van 10.00 tot 16.30 ben je goed uitgerust om effectieve SEO-strategieën toe te passen en jouw online aanwezigheid te verbeteren.

Maximaal vier personen kunnen tegelijk deelnemen aan onze SEO trainingen. Uit onze ervaring blijkt echter dat één-op-één trainingen vaak het meest effectief zijn. We hebben gemerkt dat kleine groepjes zorgen voor het beste resultaat, daarom houden we onze groepen zo klein mogelijk voor een effectieve en persoonlijke leerervaring.
Geen specifieke achtergrond is vereist om deel te nemen aan onze SEO training. Een basisbegrip van internet en websites kan echter nuttig zijn. Onze cursussen zijn ontworpen voor beginners tot gevorderden. Wij geven SEO training aan marketeers, websitebeheerders, ondernemers, eigenaren van websites/webshops, contentmaker en zelfs scholen/studenten.

Ja, we bieden zowel online als op locatie SEO cursussen aan. Afhankelijk van jouw voorkeur en behoeften. Onze online trainingen bieden flexibiliteit en gemak, terwijl onze op locatie trainingen een iets meer interactieve en persoonlijke leerervaring bieden.

Ja, we bieden na de training nog steeds ondersteuning aan onze deelnemers.

Training aanvragen?

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van onze SEO Training. Onze op maat gemaakte training onthult de kracht van SEO en helpt je dit direct uit te voeren.

5/5 - (216 stemmen)